Printer trolley uit houtresten

Printers lijken ouderwets, maar helaas kunnen we (nog) niet zonder. Soms is papier handiger dan een scherm, soms willen de kinderen een kleurplaat. Daarom is het handig om de printer aan de kant te kunnen zetten als deze niet noodzakelijk is, maar makkelijk toegankelijk te hebben als deze wel gebruikt wordt.

Ik heb een groot (180x90cm) bureau waaronder voldoende plek is voor een printer. Daarom heb ik een simpel karretje gebouwd waarop ik de printer kan verrijden. Als materiaal heb ik twee planken van een gesneuvelde Ikea Bill gebruikt. Eentje heb ik doormidden gezaagd als draagvlak, uit de tweede heb ik twee stroken gezaagd waarmee de twee planken verbonden zijn. Hiervoor heb ik zelftappende schroeven van 30mm lengte gebruikt.  Als wielen heb ik een set Ikea Rill wielen gebruikt. Totale materiaalkosten: €5. Gebruikt gereedschap: invalzaag en slagschroevendraaier.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *