AutoBild dopsleutel test

Eerder dit jaar heeft AutoBild een aantal 1/2″ dopsleutel sets getest (later nogmaals in de AutoBild Klassik gepubliceerd). Niet geheel verrassend heeft het Duitse A-merk Hazet gewonnen. Nadere inspectie van de resultaten laat echter zien dat vrijwel alle criteria betrekking hebben op de ratel, en alle doppen geslaagd zijn. Hazet heeft gewonnen omdat zij als enige een ratel met 90 tanden hebben.

Er is ook een “beste prijs/kwaliteits verhouding” winnaar, maar verder speelde de inhoud van de sets geen rol in de beoordeling. Het zou echter makkelijk mogelijk zijn om voor minder geld een algehele winnaar in elkaar te zetten met veel meer inhoud dan de Hazet set – door een goedkopere set (bijv. Gedore Red) met de Hazet ratel te combineren, die los te koop is. Dit bespaart heel veel geld t.o.v. een Hazet set met vergelijkbare inhoud.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *