Status Quo Ante

Zo zag de garage er uit op de dag van de sleuteloverdracht:

De garagedeuropener (een oude Bosch Comfortlift) lijkt niet meer te werken. Ik heb online een handleiding gevonden en volgens deze de handmatige bediening getest, zonder resultaat.Gezien ik hem niet nodig heb, zal ik de opener verwijderen.

De enige lichtbron is op dit moment een enkele TL armatuur. Deze zal ik vervangen door meerdere LED armaturen. Plafonds en muren zal ik wit gaan schilderen, wat de ruimte zeker ook zal ophelderen. De huidige werkbank uit oude keukenkasten staat op een onhandige plek, nu kan er maar een zeer korte auto in. Deze gaat vervangen worden door een werkbank vervaardigd uit kasten van de huidige keuken, naast de deur geplaatst. Een van de stellingkasten komt aan de andere kant van de deur, de overige worden verplaatst naar de schuur tegenover de garage. Tenslotte wil ik een PVC tegelvloer leggen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *